Zdieľajte článok: 


IMG_1115

A 9. fordulóval folytatódnak a Dunaszerdahelyi Területi Labdarúgó-bajnokság párharcai a hétvégén.

 

Az AG Sport ligában az alsóházban helyet foglaló hegyéteiekhez utaznak az eddig pontveszteség nélkül élen álló csallóközcsütörtökiek, a második helyen álló somorjaiak a sereghajtó bandához tartozó Nagypaka otthonában lépnek pályára. A harmadik pozsonyeperjesiek pedig a közeli Nagyudvarnokkal vívnak presztízscsatát - mindkét alakulat fontos mérkőzést nyert meg az előző fordulóban, így várhatóan egymás ellen is bizonyítani szeretnének majd.

 

A VII. ligát azonos pontszámmal vezető Csallóközkürt és Alistál csapatai egyaránt otthon lépnek pályára. A papírforma szerint mindkettejük újabb pontokat zsebelhet be, de vajon lesz e a csapatok közt, aki megszorongatja őket? A harmadik és negyedik helyen álló Béke és Csilizradvány csatározása is remek párharcot ígér.

 

Az ifiknél is nagy lesz a tét a hétvégi fordulóban, hiszen a második pozsonyeperjesiek a listavezető Nyárasdot látják vendégül. Az éllovas még nem veszített pontot az idényben, az eperjesiek egyszer már elvéreztek - pont Nyárasd ellen -, így hazai környezetben vehetnének revansot ellenfelükön.

 

AG SPORT LIGA/VI. LIGA

9. forduló, október 13. (szombat), 14:30:Nagypaka-Somorja B, Felsőpatony-Egyházgelle, Izsap-Dióspatony;október 14. (vasárnap), 10:30:Baka-Szentmihályfa;14:30: Nyékvárkony-Balony, Felbár-Ekecs-Apácaszakállas, Hegyéte-Csallóközcsütörtök, Pozsonyeperjes-Nagyudvarnok.

 

VII. LIGA

9. forduló, október 13. (szombat), 14:30:Csilizradvány-Béke, Pozsonycsákány-Sárrét, Csallóközkürt-Sárosfa, Vásárút-Padány;október 14. (vasárnap),14:30: Dióspatony B/Patonyrét-Nagyszarva, Alistál-Csallóköznádasd, Csilizpatas-Tárnok.

 

VI. LIGA U19

7. forduló, október 13. (szombat), 12:00:Ekecs-Apácaszakállas-Nagyudvarnok, Pozsonyeperjes-Nyárasd;október 14. (vasárnap),12:00: Alistál-Nagyszarva.

 

by bété